bolesni suci i službenici

Korona na riječkom sudu: Odgađa se većina rasprava, u sudnice samo u iznimnim slučajevima

15.03.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Ročišta i rasprave će se održati samo iznimno i to u predmetima koji su hitne naravi i koji po ocjeni sudaca ne trpe odgodu, u predmetima starim sedam i više godina te u predmetima koji su pred zaključenjem rasprave

Uslijed trenutne epidemiološke situacije u Primorsko-goranskoj županiji te određenog broja oboljelih sudaca, službenika i namještenika od bolesti COVID-19 – u sjedištu suda u Rijeci, na lokaciji u ulici Žrtava fašizma 7 i određenog broja zaposlenika koji su u samoizolaciji, zbog kontakata sa zaraženima, odgađaju se ročišta i rasprave zakazane u razdoblju od 15. do 26. ožujka 2021.

Ročišta i rasprave će se održati samo iznimno i to u predmetima koji su hitne naravi i koji po ocjeni sudaca ne trpe odgodu, u predmetima starim 7 i više godina te u predmetima koji su pred zaključenjem rasprave, piše Novi list.

Ročišta i rasprave će se održavati u posebnim raspravnim dvoranama koje udovoljavaju epidemiološkim uvjetima o propisanoj distanci svih sudionika postupka, uz nošenje zaštitnih maski i obaveznu dezinfekciju ruku.