'ZADNJA ŠANSA'

Kolarić predala kandidaturu za predsjednicu zagrebačkog SDP-a

18.05.2018 u 19:33

Bionic
Reading

'Uspjeh mogu donijeti samo novi ljudi, nova politika i nova energija', poručila je Aleksandra Kolarić koja je danas predala kandidaturu za predsjednicu zagrebačke organizacije SDP-a. Izbori će se održati 10. lipnja

'Zagrebački SDP-ovci će na izborima birati između budućnosti, novog i jakog SDP-a sa stavom ili nastavka stare politike, loših rezultata i sve slabijeg SDP-a. Članstvo želi uspješan zagrebački SDP', rekla je Aleksandra Kolarić i naglasila da uspjeh mogu donijeti samo novi ljudi, nova politika i nova energija.

Aleksandra Kolarić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Zagrebački izbori ključ su rasta i SDP-a na nacionalnoj razini i zadnja su šansa za oporavak zagrebačke organizacije. Pozivam sve članove da izađu na izbore, kako ne bi novog predsjednika zagrebačkog SDP-a umjesto njih izabrali šalabahteri', rekla je Kolarić prilikom predaje kandidature.

Dodala je da izbori za predsjednika/cu zagrebačkog SDP-a moraju biti demokratski, slobodni, transparentni i pravični, s jednakim uvjetima za sve kandidate.

Fokus joj je, kako je rekla, stvoriti pobjednički zagrebački SDP, a s timom je održala brojne radionice i razgovore s članstvom te pet programskih izložbi na temu kakav zagrebački SDP i kakav Zagreb članovi žele.

'Odgovor na pitanje kakav Zagreb želimo je solidaran, zdrav, prometno protočan, zelen, inovativan i otvoren e-Zagreb. Zagreb koji brine o mladima kao i o starijim građanima. Želimo Zagreb koji će biti grad znanja i kreativnosti', rekla je Kolarić.

'Naša snaga postat će uključivost, otvorenost i politička rješenja za bolji Zagreb. Izgradit ćemo jak ZG SDP. SDP za sve, a ne samo za neke. Naš zajednički cilj treba biti vraćanje povjerenja Zagrepčana i pobjeda na izborima u Zagrebu', poručila je.