MAMIĆ 'NIKAD NIJE VIDJELA' HOLY

Kolarić: Ja sam ženska osoba iz prijave Mirele Holy

11.06.2012 u 15:54

Bionic
Reading

Osobna glasnogovornica Radimira Čačića Ankica Mamić u razgovoru za tportal tvrdi da nikada u životu nije vidjela Mirelu Holy koja ju je danas u kaznenoj prijavi spomenula kao potencijalno umiješanu u slučaj objave privatnih mailova između nje i šefa Uprave HŽ-a Renea Valčića

Ankica Mamić u razgovoru za tportal nije htjela komentirati optužbe Mirele Holy nego nas je uputila na Aleksandru Kolarić, inače predsjednicu Hrvatske udruge za odnose s javnošću: 'Ona će vam reći sve, ja ministricu nikada nisam vidjela ni čula u životu!', rekla je Mamić.

Aleksandra Kolarić je za tportal objasnila da je dobra prijateljica s Ankicom Mamić, ali i Mirelom Holy. Potvrdila je da je ona ta ženska osoba o kojoj je govorila Holy u svojoj prijavi, odnosno da je upravo ona upozorila Holy da se sprema televizijski prilog o njoj na HTV-u.  

Kolarić tvrdi da je Ankica Mamić preko nje samo htjela pomoći i upozoriti Holy da se može pripremiti za izjave: 'Tako mi kolege funkcioniramo, htjela ju je upozoriti da se pripremi, ne vidim nikakvu priču u tome', kazala je Kolarić koja smatra da je jako neobično to da se Zoran Milanović 'ne trepnuvši, u jednoj minuti, bez ikakva razmišljanja odrekao Holy'. Čime potkrepljuje tu tvrdnju, Kolarić nije objasnila.

Inače, iz izvora bliskih Milanoviću, čujemo da je premijer zadovoljan jer je Holy podnijela kaznenu prijavu i da očekuje da pravosuđe odradi svoj posao.

Podsjetimo, Holy je u razgovoru za tportal rekla da ju je dan prije javne objave maila, koji ju je koštao ministarske pozicije, nazvala jedna poznanica Ankice Mamić (dakle, Aleksandra Kolarić, op. a.) i upozorila da će novinar Siniša Kovačić uskoro objaviti vijest o tome kako je urgirala kod Valčića da spasi od otkaza jednu gospođu: 

'Rečeno mi je da se sprema napad na mene na HTV-u i da je novinar Siniša Kovačić po tom pitanju zvao Ankicu Mamić. Dan poslije on je objavio moje privatne mailove premda je upozoren da se radi o korespondenciji čija je privatnost zajamčena Ustavom. Mogu razumjeti to da se zbog interesa javnosti ipak odlučio objaviti mailove, ali mi nije jasno zašto je dan prije zvao Ankicu Mamić koja nema nikakve veze sa mnom i zašto nije razgovarao sa mnom?' rekla je Holy