OGORČENI GRADONAČELNIK

Kerum izvrijeđao vodstvo Hajduka i Torcidu

29.10.2012 u 19:46

Bionic
Reading

Ukazanje gradonačelnika Splita Željka Keruma u gradu nisu baš česta pa je tako njegov posjet Poljudu bio pravo iznenađenje. No nije se Kerum popeo na kat među čelnike kluba nego je zastao u kafiću, popio piće s prijateljima i porazgovarao s novinarima

Kerum je posjet Poljudu iskoristio da iskaže nezadovoljstvo tretmanom dioničara Hajduka u medijima, te naglasio kako i on ima dionice Hajduka kao i mnogi drugi a uglavnom se Andabaka pita za mišljenje.

'Jako je dobar čovjek ali se malo izgubio otkada je došao u Hajduk, pa je pomislio da ga on može voditi', kazao je gradonačelnik i dodao kako ga posebno boli što bi Hajduk mogao izgubiti novac od transfera Anasa Sharbinija.

'Gdje će im uplatiti novac ako odu u stečaj. Kakav je to Brbić stručnjak kada nije uzeo bankovnu garanciju. Nije on stručnjak on je počeo kao nosač kofera u hotelu, a u Hajduk ga je uhljebio Andabak jer ga nije mogao više plaćati', rekao je Kerum koji se okomio i na Torcidu.

'Ne razumijem kako to Hajduk izgubi od Istre, a navijači sretni i slave a kad je Svaguša pobjeđivao svi su bili protiv njega', pita se Kerum i stao u obranu bivšeg predsjednika kluba kojeg je sam smijenio.

'Svaguša je najplodniji predsjednik u zadnjih pet godina, a morao sam ga smijeniti da obojica ne završimo u zatvoru. Svi su bili protiv nas pogotovo ulica koja danas vodi Hajduk. Svi misle da Hajduka vode Brbić i Andabak a vodi ga ulica i neće dobro završiti.'

Na primjedbu novinara kako su to teške riječi od prvog čovjeka grada Kerum je samo odmahnuo.

'Ja sam nebitan, ne znam zašto se meni obraćaju. Evo im moja zamjenica Anđelka Visković koja se priključila opoziciji i Ivo Baldasar iz SDP-a. On misli da će postati novi gradonačelnik samo mi nije jasno kako kad je glasao protiv Hajduka'.

Kerum je ogorčen trenutnim stanjem u gradu i klubu, a o nekakvom novom uzletu Hajduka i nekakvom potencijalnom vlasniku ne nazire se ni traga.

'Svaka nova uprava plaća dugove prošlih a jedni druge optužuju za pljačku. Ma kakva pljačka? Što ćeš pljačkati kad nemaš što. Hajduk je gola kost, nemaju ni za struju ni za vodu.'