MODRA TRGOVINA

Kelava nakon Hajduka u Granadu, a kamo će Sammir?

24.05.2013 u 21:18

Bionic
Reading

Dinamo bi ovog ljeta mogao doživjeti novu rekonstrukciju momčadi. Nakon što su tijekom sezone ostali bez Badelja, Kovačića i Vide, dvoboj s Hajdukom bit će posljednji u 'modrom' dresu za Kelavu a po svemu sudeći i za Sammira

Kako pišu 24 sata, Ivan Kelava bi početkom sljedećeg tjedna trebao odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor s Granadom. Granada je 15. na ljestvici Primere, ali će osigurati ostanak u ligi. Na Maksimiru bi Ivana Kelavu trebao zamijeniti Argentinac Pablo Migliore (31). On dolazi iz San Lorenza, a u Zagreb bi trebao stići početkom idućeg tjedna, kao i drugo pojačanje, Alžirac El Soudani.

'Blizu smo dogovora s njim', rekao je za 24 sata Zoran Mamić prije puta na finale Lige prvaka.

Kelava je izdanak Dinamove škole, a na golu 'modrih' debitirao je rujnu 2007. u Hrvatskom kupu. Dugo je imao ulogu drugog golmana iza Kocha, Butine i Lončarića, no ozljedom potonjeg na utakmici protiv Hajduka 2010. godine stao je na gol, što mu je bio prvi nastup nakon povratka s posudbe iz Lokomotive. Otad, zadržao je poziciju prvog golmana te sjajnim obranama protiv Malmöa pomogao Dinamu za plasman u Ligu prvaka nakon punih 11 godina.

A osim Kelave, najbliži odlasku, što je i sâm naglasio jest Brazilac s hrvatskom putovnicom Sammir. Doduše, on se pred kamerama RTL-a nije mogao pohvaliti konkretnom ponudom, već zasićenjem maksimirskim klubom, a kako je već upisao i nekoliko nastupa u dresu hrvatske reprezentacije, lako je moguće da Zdravko Mamić ipak pronađe 'pravog i moćnog' kupca.