OBRAĆANJE BEZ PITANJA

Karamarko nakon presude: HDZ nije lopovska stranka

11.03.2014 u 12:05

Bionic
Reading

Tomislav Karamarko je na izvanrednoj konferenciji za novinare najavio žalbu na presudu Županijskog suda u Zagrebu prema kojoj je HDZ u slučaju Fimi media proglašen krivim i mora vratiti 24,2 milijuna plus pet milijuna kuna kazne

'Nećemo prihvatiti kolektivnu odgovornost, a pojedinci koji su počinili nedjela moraju odgovarati. Dvjesto tisuća naših članova su pošteni ljudi koji sami imaju problema i loše žive zbog ove Vlade. Ne može se HDZ proglasiti lopovskom strankom. Ova presuda je presedan ne samo u Hrvatskoj, nego i u europskoj praksi', rekao je Karamarko. Dodao je i kako je svjestan da će se presuda koristiti za političke obračune te je pozvao članstvo na zbijanje redova i jedinstvo.


Iako su novinari imali niz pitanja, Karamarko na njih nije želio odgovarati, već je odmah poslije dane izjave izašao iz prostorije u kojoj su se novinari okupili. Nezadovoljni reakcijom prvog čovjeka stranke, novinari su poručili da idući put za ovako nešto ne treba sazivati konferenciju za medije, već poslati priopćenje ili svoju izjavu objaviti na Twitteru.