POTPUNI KAOS

Kada Hearthstone postane Call of Duty

14.05.2014 u 12:34

Bionic
Reading

Čini se kako je jedan korisnik Youtubea učinio nedostižo - pretvorio Hearthstone video u nešto što bismo jedino mogli pripisati pucačini iz prvog lica

U slučaju da niste upozati sa standardnom šablonom izrade Call of Duty fan videa, dopustite da vam damo kratku verziju. Kao prvo, morate imati dupstep kao pozadinsku glazbu. Drugo, skoro uvijek morate čuti krikove (po mogućnosti čuveni Wombo Combo soundbite). Nakon toga, obavezna je gomila psovki i uvreda. Za kraj, sve začinite Snoop Doggom, Smoke Weed Everyday zvukom i po mogućnosti MLG logotipom. I to je to. Sad, zamislite da postoji neki luđak koji je sve to napravio, samo u Hearthstoneu, Blizzardovoj kartaškoj igri u kojoj se "akcija" uglavnom...pa, kad malo bolje razmislim...uglavnom nema akcije.

 

 

 

 

Kao što ste vidjeli, rezultati obaraju s nogu. Dinamika 20/16 Van Cleefa u Warlockovu glavu dovoljno je intenzivna da sruši neke PC konfiguracije. Uglavnom, i dalje mi nije jasno kako mu je ideja za video palo na pamet, no KeyBoy me je ovim užasom zaista uspio nasmijati do suza.