ŠPIJUNSKA POSLA

Josipović bi se protiv korupcije borio SOA-om

26.11.2009 u 21:27

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović u zagrebačkom B.P. klubu predstavio je svoj predizborni spot u kojem se pjesmom Gorana Bareta 'Put ka sreći' pita gdje je nestao čovjek

Spot je režirao Darko Drinovac, a na predstavljanje su došli brojni članovi SDP-a i glazbenici koji su u njemu sudjelovali; Josipa Lisac, Husein Hasanefendić Hus, Matija Dedić i brojni drugi.

Svima koji su ušli u klub, bez pitanja, zalijepljena je naljepnica s Josipovićevim logom i sloganom 'PravDA' uz koji su išli natpisi; I want president who can read this (Želim predsjednika koji ovo zna pročitati) i Mijenjam pravdanje za pravdu.

U obraćanju okupljenima, Josipović je, u Vidoševićevu stilu, ostao bez glasa na što mu je njegova bivša studentica i moderatorica Sandra Bagarić savjetovala da u buduće povisi oktavu.

Pa ipak, kandidat SDP-a uspio je reći kako su svim predsjedničkim kandidatima usta puna korupcije, ali da će rezultati izbora na kraju pokazati tko je vjerodostojan.

Na pitanje tportala kojim se to predsjedničkim ovlastima misli boriti protiv korupcije, Josipović je rekao da 'svi oni koji tvrde da tu predsjednik ne može ništa su u krivu, jer se u tom slučaju može koristiti ovlastima koje se odnose na sigurnosne službe'.

Upitan da pojasni kako to da je uspio oko sebe okupiti glazbenike, poput TBF-a, koji su apolitični, Josipović je kratko prokomentirao: 'Borba protiv kriminala i korupcije je apolitična.'

Spot Ive Josipovića