NE PLAĆA REŽIJE

Je li Todorić bankrotirao? Fina pokrenula stečaj, on objasnio zašto

01.12.2023 u 19:45

Bionic
Reading

Fina je pokrenula stečaj potrošača protiv Ivice Todorića i to zbog neplaćanja režija. On tvrdi da je riječ o kući na Pantovčaku za koju navodno nije plaćen odvoz smeća

Živi u dvorcu, ali račun za čistoću, komunalne usluge, prekršajnu kaznu i sudske pristojbe - nije platio? To stoji u onom što je Općinski građanski sud objavio na svojim stranicama.

Hoće li se Ivica Todorić pridružiti 185.000 Hrvata koji su u osobnom stečaju ili bankrotu? Glavnica njegovog duga je 2650 eura, a ukupna dugovanja sa svim kamatama su 8000 eura, stoji u presudi Općinskog suda u Zagrebu.

  • +11
Ivica Todorić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

'Radi se o objektu na Pantovčaku 198 gdje nije plaćen, navodno, odvoz smeća. Ja 12 godina nisam vlasnik toga objekta. Moja supruga je nakon što mi nismo bili vlasnici više tog objekta prijavila to tamo gdje treba. Svoje obaveze izvršavamo prema gradu i državi uvijek uredno', rekao je Todorić za RTL.

Dopredsjedniku udruge Blokiranih Sarajko Baksa komentira kako Todorić nije bio informiran o svom dugu. Isto tvrdi i Ivica Todorić no bez dobrog odvjetnika, tvrde upućeni, teško će izbjeći osobni stečaj.