REPREZENTACIJA NEĆE BITI LEGLO KRIMINALACA

Je li ovo jedina braniteljska udruga koja se bori protiv Mamića?

23.09.2015 u 15:27

Bionic
Reading

Predsjednik splitske udruge Veterani Domovinskog rata i prijatelji Kristijan Petric javno je dao podršku svim navijačima koji se protive 'takozvanoj repki i politici HNS-a'. Koliko je poznato, ovo je jedina braniteljska udruga u Hrvatskoj koja podržava borbu navijača protiv Zdravka Mamića i vodstva Hrvatskog nogometnog saveza

Veterani Domovinskog rata i prijatelji na svim većim utakmicama Hajduka podižu transparente kojima daju podršku čišćenju hrvatskog nogometa. To su učinili i na posljednjoj utakmici protiv Dinama, na kojoj je sudac Bruno Marić teško oštetio splitski klub i izazvao bijes javnosti.

'Nedavno smo bili svjedoci lakrdije na Poljudu u predstavi pijuna i produžene ruke istih tih lakrdijaša. Pijun je sazvao tiskovnu konferenciju i ispričava se navijačima Hajduka zbog svojih pogrešaka, ali ne postavlja sebi pitanje što bi bilo da je penal realiziran? Tko bi odgovarao za nerede na stadionu i razbijene glave i jesmo li svi mi, nas 25.000 navijača koji plaćaju karte, budale, za razliku od njih koji namještenim odlukama naplaćuju svoje sudačke odluke, kao i onih koji prave robovlasničke ugovore?', pita Petric.

'Velikom Hrvatu i tzv. hrvatskom branitelju, na čije ime ne želimo trošiti riječi, ovim putem šaljemo poruku kao ljudi koji su se borili za časnu i poštenu Hrvatsku, za razliku od njega i njemu sličnih. Napravio si od hrvatskog nogometnog kluba - građanski nogometni klub i privatnu kašu, ali ti svim zakonskim sredstvima nećemo dozvoliti da od naše svetinje, reprezentacije, napraviš leglo kriminalaca, profitera i robovlasnika', stoji u Petricevom pismu.