duhovit osvrt

Jandroković kradljivcu identiteta na Facebooku: Predsjedam Saborom i pitam se kakav si ti to lik da želiš biti ja?!

10.02.2021 u 11:53

Bionic
Reading

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović požalili su se na društvenim mrežama da su nepoznate osobe otvorile profile s njihovim imenima te su upozorili javnost da pripazi na to

Prvi čovjek Sabora Gordan Jandroković na taj se slučaj požalio na svom profilu na Facebooku, a objavu je završio prilično duhovito.

'Dragi prijatelji i pratitelji na Facebook, netko je napravio lažnu stranicu predstavljajući se u moje ime i koristeći iste fotografije. Za vašu informaciju, to nisam ja, to nema veze sa mnom niti su to moje poruke. Predsjedam Saborom i pitam se kakav si ti to lik da želiš biti ja?!' napisao je Jandroković.

❗ Dragi Facebook prijatelji i pratitelji, netko je napravio lažnu stranicu predstavljajući se u moje ime i koristeći...

Posted by Gordan Jandroković on Wednesday, February 10, 2021

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na istu se stvar požalio na Twitteru, na kojem ima osobni profil.

'Pojavio se lažni profil na društvenim mrežama koji se predstavlja u moje ime. Želim samo svima skrenuti pažnju kako je ovo pravi osobni profil, a ni s jednim drugim nemam veze', napisao je Božinović. Neke od osoba koje ga prate na toj društvenoj mreži reagirale su zezancijom dok su mu neki savjetovali da verificira svoj profil kako bi se razlikovao od onog lažnog.