ALKOHOLIZIRANI NAPADAČ

Jambo napadnut dok je čistio snijeg svojim traktorom

06.02.2012 u 13:06

Bionic
Reading

Iako već nekoliko dana svojim traktorom pomaže u čišćenju Metkovića, tamošnjeg gradonačelnika Stipu Gabrića Jamba danas je prilikom uklanjanja snijega napao alkoholizirani građanin, piše Jutarnji list

Kako je izvijestila policija, 36-godišnjak u alkoholiziranom stanju zaustavio je traktor s ralicom kojim je upravljao 53-godišnjak i fizički ga napao te oborio na tlo. Jutarnji list neslužbeno doznaje da je meta napada bio ni manje ni više nego metkovski gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo koji već danima svojim traktorom pomaže u čišćenju Metkovića.

Alkoholiziranom napadaču zbog lakših tjelesnih ozljeda pomoć je pružena u Domu zdravlja u Metkoviću dok je metkovski gradonačelnik odbio liječničku pomoć, informirala je PU dubrovačko-neretvanska.

No tu tučnjavi na ulicama Metkovića nije bio kraj. Naime, dok je policija na mjestu događaja provodila izvide pristupio je 43-godišnjak koji je, nezadovoljan zbog privođenja njegovog 36-godišnjeg brata, u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napao policijskog službenika, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Napadač na Jamba priveden je na Prekršajni sud u Metkoviću, dok je njegov brat zbog napada na službenu osobu završio kod nadležnog državnog odvjetništva.