proširenje istrage dorh-a

Ivana Saucha: 'Moj suprug se osjeća tragično. Mi igramo fer, drugi ne...'

12.04.2017 u 14:52

Bionic
Reading

Odvjetnica i supruga saborskog zastupnika Tomislava Sauche tvrdi: 'Kao obrana nismo znali da se proširuje istraga i to ne bismo znali da Ivan Pernar nije objavio na Facebooku.' Ivana Saucha ističe: 'Moj suprug nije glup čovjek. Trudimo se biti fer, a drugi to nisu'

Ivana Saucha, odvjetnica i supruga Tomislava Sauche, saborskog zastupnika i nekadašnjeg šefa kabineta premijera Zorana Milanovića, komentirala je proširenje istrage DORH-a u slučaju dnevnice.

Uskok sumnjiči Sauchu i za to da je svojoj tajnici Sandri Zeljko odobrio isplatu naknade za prekovremene sate, na što ona nije imala pravo.

'Kao obrana nismo znali da se proširuje istraga i to ne bismo znali da Ivan Pernar nije objavio na Facebooku', rekla je Ivana Saucha.

Kaže da je u 'ovoj cijeloj priči šokantno' to što se traži nejavna sjednica saborskog Mandatno-imunitetnog povjerenstva koje će odlučivati o zahtjevu DORH-a za ponovno skidanje imuniteta zastupniku Tomislavu Sauchi.

Njezin suprug je, kaže, tragično doživio proširenje istrage.

'On nije glup čovjek. Trudimo se biti fer, a drugi to nisu', rekla je odvjetnica Ivana Saucha.

Kaže kako se Tomislav Saucha očito prevario u vezi tajnice Sandre Zeljko, koja ga je najviše teretila u istrazi, te da nije znao za njezine financijske probleme. Napomenula je kako su se vezano uz Zeljko očito prevarili i Sauchini nasljednici na funkciji šefa kabineta predsjednika Vlade, Neven Zelić i Davor Božinović.