RADIO TAXI TVRDI

'Inspekcija u Cammeu iskorjenjuje poslovni kriminal'

02.08.2011 u 15:29

Bionic
Reading

Nakon optužbi konkurentskog Taxi Cammea, koji su svoje kolege iz Radio Taxija, ujedno i ljute protivnike na zagrebačkim ulicama, prozvali 'zadnjim bastionom sive ekonomije', nije se moralo dugo čekati na odgovor

Radio Taxi Zagreb priopćio je kako je posljednjih dana 'Državni inspektorat krenuo u inspekcijski nadzor tzv. Grupe Cammeo, što pozdravljamo kao odlučnost da se iskorijeni poslovni kriminal'.

Kao ilustraciju svojih tvrdnji iz Radio Taxija navode kako su prije nekoliko dana inspektori skinuli tablice i isključili iz prometa veći broj vozila Cammeo Grupe, što su ocijenili kao 'pokretanje konačnog obračuna s nelegalnim poslovanjem' konkurentskog prijevoznika.

'Panika koja je zavladala u njihovim redovima odražava se u nesuvislim i nepovezanim istupima u medijima koji su ispod svakog nivoa poslovne kulture i odražavaju njihovu nemoć da se suoče s argumentima koji su i doveli Državni inspektorat pred njihova vrata', poručio je u svom priopćenju Radio Taxi Zagreb.

Navodeći slučaj 'kamena u šoferšajbu', kao posljednjeg u nizu napada na njihove taksiste od strane vozača konkurentske tvrtke, Cammeo je jutros nazvao Radio Taxi 'zadnjim bastionom sive ekonomije' navodeći da su njihove cijene i izdavanje računa upitni.

'I dok se mi, obični smrtnici, borimo s porezom, kreditima, režijama, školovanjem djece, radom Vlade, oni sve rješavaju kamenom i palicom', poručili su iz Cammea.