Ideja za business - u Split po porciju sunca!

Ideja za business - u Split po porciju sunca!

01.03.2013 u 07:56

Bionic
Reading

Evo ideja za business. Slobodno nek' ju netko provede u djelo, ja ću mu prva biti česta mušterija (s popustom naravno).

U protekla dva mjeseca u Zagrebu kronično mi je nedostajalo sunca. Počela sam se ponašati kao nekakav junkie; bila sam nervozna, grintava, lagano depresivna, sivkasta u licu, a iz svoja 4 zida bih izašla samo ukoliko je krajnje neophodno. I sigurna sam da bi se taj niz nastavio da mi baki nije bio 80. rođendan što je bio dovoljan razlog da se Luka, Chaka I ja odkotrljamo do Splita. I po izlasku iz sv. Roka uvijek ista priča; ‘Ajmeeeeee, vidi sunce (ko da nam se Djevica Marija ukazala), mogli bi češće doma..bi, da nije tako skupo itd’.

Pripremajući ovaj post pala mi je jedna ideja na pamet. Zašto ne postoje organizirani kombiji na relaciji Zagreb-Split-Zagreb, posebice vikendom, koji će ljude, za neki okay iznos, odvesti po porciju sunca u Dalmaciju?

Vlak, autobus, avion I osobni automobil su ili preskupi ili prespori. Mislim da je kombi-spika idealna stvar. Postoje primjerice kombiji koji vas voze od točke A u Zagrebu do točke B u Beogradu za cca 400 kn povratno I rade jako dobro.

Sigurna sam da mnogi imaju prijatelja, rodbinu ili simpatiju u Dalmaciji, kod koga bi mogli prespavati vikendom, a ako ni to, mislim da ni jednodnevni izlet ne bi bio na odmet. Lagano kavica na rivi, pizza u Galije ili sendva u Rizza, šetnjica po Marjanu I doma za Zagreb. Lipo I jednima I drugima. Ajmo ljudovi, predložite dečku, mužu, ujaku ili prijatelju koji su bez posla, da registriraju nekakav obrtić, nabave si kombi I okrenu izletničke ture. A hvala bogu pisana predaja putem fejsa em što je besplatna je I najbolja reklama. Ako ništa barem sherajte ovaj post, možda se netko nakači.

Luka, Chaka i ja smo uzeli shot sunca na splitskoj rivi i natrag za Zagreb. Da nam je bio kombi s početka priče, prošli bi kudikamo jeftinije.
Inače, zadnjih se dana ne skidam iz ovog genijalnog džempera Tamare Bombardelli koji naprosto obožavam. A još više obožavam trud utkan u njega. Naime, Tamara je svaku ovu resicu ručno iskidala i uvezala. Kaže da je potrošila cijela tri t-shirta. Svaka čast! ;)

džemper: Tamara Bombardelli, jeans: SHS Barcelona, čarape: Topshop, čizme: Dr Martens, naočale: Ray Ban, narukvice: Aamj Design (šarene), Ružica Ručni Rad (plava sa zlatnim lancem)

Photo: Luka Nižetić