ČELIČNI TRBUŠNI MIŠIĆI

Hrvat iz Hamburga pjeva dok ga auti gaze

24.03.2009 u 08:16

Bionic
Reading

Da nisam pjevao, izdržao bih i 25 automobila, pohvalio se 26-godišnji Danijel Perić nakon što mu je u popularnom televizijskom showu 'Wetten dass...' preko trbuha prešlo 15 automobila. Više od deset milijuna gledatelja diljem Njemačke u čudu je gledalo kako Hrvat iz Hamburga pjeva 'O, sole mio' dok mu automobili gnječe trbušne mišiće

'Prijatelj me jednom iz zezancije udario šakom u trbuh, a ja nisam ni trepnuo. U šali smo rekli da bi mi preko trbuha mogao prijeći i automobil. Kako sam oduvijek imao jake trbušne mišiće, to smo ubrzo i isprobali na parkiralištu', otkrio je Danijel, izvještava 24 sata.

Njemački mediji njegov su nastup nazvali 'najluđom opkladom u posljednjih nekoliko godina'. Danijelova majka nije bila oduševljena gledajući sina kako ga gaze auti. Odmah po završetku televizijske emisije, uplakana mu je dotrčala u zagrljaj i upozorila ga da više nikad ne izvodi takve vratolomije.

Čak 70 posto gledatelja izabralo ga je za pobjednika, a nagrađen je s pet tisuća eura. Danijel je jedno vrijeme profesionalno igrao nogomet, za drugu momčad St. Paulija. Trenutačno nastupa za amaterski nogometni klub HSV Barmbek-Uhlenhorst.

Danijel kaže kako mu je gluma glavni posao od siječnja ove godine. Nešto malo je glumio u reklamama i statirao u filmovima, ali nakon ovog nastupa nada se ozbiljnijim ponudama.