Horoskopiranje na prekrasnom Tavanu

Horoskopiranje na prekrasnom Tavanu

20.03.2013 u 11:44

Bionic
Reading

Umjetnica Jadranka Lacković aka ojoMAGico na predivnom je Tavanu predstavila svoju izložu pod nazivom 'Puni krug'. Riječ je naravno o horoskopu, a era Ovna samo što nije. I moj rodni dan! :)

Kada me Jelena Iva Nikolić aka Sjedi i jedi pozove u odaje svoga Tavana znam da se nešto dobro sprema..kuha..izlaže. I nadasve dobro druži.

I ovoga puta bi tako. Riječka umjetnica Jadranka Lacković aka ojoMAGico okupila je šaroliko društvance kako bi predstavila svoju novu izložbu pod nazivom 'Puni krug'.

Izložbom je predstavljeno ukupno dvanaest ilustracija ove mlade i svestrane riječke umjetnice na temu horoskopskih znakova i planeta.

Koristeći se simbolikom, autorica nas upućuje na ritam života, izmjenu ciklusa i snagu ženske energije. No, inspirativnim Tavanom osim ženske, te je zagrebačke noći kolala muška, a bome i pseća energija.


Na Tavanu se uvijek dobro papa...za što je zaslužna domaćica Jelena.


A bome i pije...i to najbolja rakija koju degustirah zadnje vrijeme...Terranino. :)


Vesela Jadranka je svoje goste počastila i milim zvucima.

Photo: Sanjin Kaštelan


Izložba će zasigurno napraviti puni krug po Lijepoj našoj, a kada će biti možda baš u vašem gradu doznajte prateći ojoMAGico na facebooku.

Jadranka je odlučila troje najsretnijih čitatelja nagraditi s printom osobnog horoskopskog znaka na A4 formatu. Objavu potražite na facebooku ModeKomode

Još malo pa nastupa era Ovna, mojeg horoskopskog znaka. Na tu vam temu spremam nekoliko zanimljivih postova.

Stay tuned!

p.