NARODNJACI UZ SDP

HNS podržava Ostojića za gradonačelnika Zgreba

18.04.2013 u 14:15

Bionic
Reading

Narodnjaci će podržati Rajka Ostojića, SDP-ova kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Potvrdio je to na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Gradske organizacije HNS Dragan Kovačević

'HNS-ove strateške smjernice bit će dio strateškog programa zajedničke koalicije koja će se uskoro potpisati između SDP-a i HNS-a. Ova pobjednička koalicija bit će nešto novo na zagrebačkoj političkoj sceni. U ovom trenu u Zagrebu se može birati između dvije opcije, one s postojećim gradonačelnikom i nove opcije, a HNS je najbliže davanju potpore toj novoj opciji i kandidatu Rajku Ostojiću koji treba biti novi gradonačelnik Zagreba', kazao je Kovačević.

HNS je predstavio i svoj program Zagreb – Otvoreni grad, a sadrži pet tematskih reformnih područja, otvoreno gospodarstvo, društvo, upravljanje, oldučivanje i grad otvoren za sve generacije.

'Zagrebom koji ne smije ostati na ovoj razini na kojoj je sada, već mu treba novi put. Važno je povećati zaposlenost, otvoriti prostor mladim ljudima i poboljšati život građana u cjelini', rekao je Dragan Kovačević.