DNEVNO AŽURIRANJE PONUDE

HND na svojoj stranici otvorio 'Burzu poslova'

30.05.2017 u 17:19

Bionic
Reading

U želji da olakša traženje poslova i profesionalnih angažmana svojim članovima Hrvatsko novinarsko društvo (HND) otvorilo je posebnu rubriku na službenoj stranici HND-a pod nazivom 'Burza poslova'

Ona sadrži dnevno ažuriranu ponudu raznih vrsta poslova i angažmana za novinare, tehničko i kreativno osoblje u medijima, preuzetu iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te ostalih javno dostupnih izvora.

HND poziva sve medijske poslodavce da oglase za posao, osim na uobičajene adrese, šalju i na adresu web@hnd.hr, kako bi Burza poslova postala središnje mjesto za lakšu i stručniju razmjenu poslova u sektoru medija, izvijestio je HND.

Također, u rubrici se nalazi i 'Baza fiksera' s ponudom usluga asistiranja stranim novinarskim ekipama. U 'Bazi fiksera' se mogu prijaviti samo članovi HND-a, a uvjet za prijavu je poznavanje uvjeta rada 'fiksera' i znanje najmanje jednog svjetskog jezika. Članovi koji se žele uključiti u 'Bazu fiksera', moraju poslati osnovne podatke te životopise na hrvatskom i jezicima kojima se služe za asistenciju na adresu translator@hnd.hr.

Burza poslova u potpunosti je besplatna.