'SLABO PRISUTNI'

HDZ-u za probleme s Kolindom krivi mediji

22.10.2014 u 12:01

Bionic
Reading

Predsjednički brod HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović ozbiljno se nakrivio, sudeći prema neslužbenim informacijama koje su iscurile sa sastanka Predsjedništva stranke, prema kojima je predsjednik Tomislav Karamarko nezadovoljan nastupima kandidatkinje, kao i načinom na koji stožer vodi kampanju

Miro Kovač, voditelj izbornog stožera Kolinde Grabar Kitarović, upitan sprema li mu se smjena, odgovorio nam je da su to gluposti i izmišljotine. Kovač vjeruje da Grabar Kitarović i njezin izborni stožer imaju punu potporu Predsjedništva stranke, predsjednika županijskih odbora i svih članova HDZ-a te da će Kolinda Grabar Kitarović pobijediti na izborima za predsjednika Republike.

Sama predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović na naš upit o nezadovoljstvu predsjednika HDZ-a kampanjom odgovorila nam je putem SMS-a da će 'pobijediti Ivu Josipovića bez obzira što tko piše ili podmeće'. Ovu vruću temu komentirao je i Oleg Butković, član Predsjedništva HDZ-a, na današnjoj konferenciji za medije o monetizaciji autocesta također pokušavši umanjiti štetu.

'To nije istina i te zločeste spekulacije ne želim komentirati. HDZ daje punu i nedvosmislenu podršku svojoj kandidatkinji. Ona je najbolji kandidat za predsjednicu Hrvatske', kazao je Buković. Na Predsjedništvu stranke su razgovarali, kako kaže, o tehničkim detaljima izbora s predsjednicima županijskih odbora. 'Poruke naše kandidatkinje nisu dovoljno zastupljene u nekim medijima', smatra Butković.