LINIĆ PROZIVA

Hanfa je znala što se događa u Podravci

22.09.2009 u 15:21

Bionic
Reading

'Smatram da je Hanfa znala što se događa u Podravci, a ministarstva i potpredsjednici imaju utjecaj na Hanfu i to je njihova zajednička igra, da novcem trgovačkog društva osiguraju svoju prevlast u vlasništvu', rekao je SDP-ov saborski zastupnik Slavko Linić u Rijeci

Linić upozorava i da SDP nije zadovoljan radom Državnog odvjetništva jer nema kvalitetnog obračuna s kriminalom, a obrušio se i na tajne službe.

'Čemu one služe i od čega nas štite? Od ovakvog stravičnog pljačkaškog pohoda čelnih ljudi raznih službi? Tajne službe trebale bi informirati premijerku o nezakonitom radu pojedinaca, a ona koristiti te informacije da bi ih na vrijeme uklonila. Umjesto toga, premijerka na novinarska pitanja o aferama odgovara da se mora najprije raspitati', govori Linić dajući primjer HEP-a te nastavlja da tajne službe ili ne rade svoj posao ili premijerka ne koristi te informacije.

SDP-ovci kažu i da su neke od tih afera stare i po šest godina, što govori da Državno odvjetništvo nije radilo svoj posao, odnosno da se radilo s ciljem održanja bivšeg premijera Ive Sanadera i njegovog kruga ljudi. Linić je najavio i da će SDP ubuduće razotkrivati zašto regulatorna tijela ne funkcioniraju, a građani ih skupo plaćaju, piše Jutarnji.hr.