oprez na cestama

HAK upozorava: Prekinut promet u dijelu Istre, magla stvara probleme u Lici

22.09.2018 u 07:35

Bionic
Reading

Zbog prometne nesreće, prekinut je promet na županijskoj cesti Marčana-Veliki Vareški, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK)

U prevrtanju vozila na cesti Marčana - Veliki Vareški kod skretanja za mjesto Mutvoran u subotu ujutro smrtno je stradao policijski službenik (27), izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila oko šest sati kada je vozač (27) "peugeota 207" pulske registracije, iz još neutvrđenih razloga sletio s ceste i udario u kameni usijek, nakon čega se vozilo prevrnulo. Od siline udarca, na mjestu događaja smrtno je stradao mladi vozač, inače policijski službenik u pulskoj policijskoj postaji.

HAK upozorava na prometne nesreće na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta Brloška Dubrava i čvora Otočac u smjeru Dubrovnika te na A3 Bregana-Lipovac na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jakuševec i Kosnica u smjeru Lipovca.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici i Dalmaciji. Ima je i na dionici autoceste A1 između čvorova Otočac i Gornja Ploča te čvorova Zadar 1 i Zadar 2. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

  • +11
Gužve na zagrebačkim prometnicama Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić