NOVI SPONZOR NA POLJUDU

Hajduk se razišao s Nikeom i obukao Macron

13.02.2013 u 18:55

Bionic
Reading

Premda je u svijetu sporta tehničko sponzorstvo Nikea stvar prestiža, Hajduku nije odgovarala ponuđena varijanta dresova i sportske opreme, pa su se okrenuli ponudi talijanskog proizvođača opreme Macron

Službeno priopćenje Hajduka, u kome stoji: 'Pri konačnom odabiru novog tehničkog sponzora, koji će od 1. srpnja 2013. godine skrbiti o potrebama naše momčadi, cilj nam je bio surađivati s proizvođačem visokog ugleda, koji će osim vrhunske kvalitete ponuditi nam i proizvode koji će biti potpuno u skladu sa vizualnim identitetom HNK Hajduk', potvrda je vijesti od prije sedam dana.

Podsjetimo, Hajduku je tvrtka Nike ponudila jedan od dresova iz svoje kolekcije, dres kakav nosi Everton, no Splićani se nisu složili s njihovim odabirom, tražili su tehničkog sponzora koji će im izrađivati ekskluzivne garniture sportske opreme. Nike na to nije pristao pa su danas i službeno raskinuli predugovor potpisan prije dva mjeseca.

'Macron će za potrebe Hajduka već u prvoj sezoni izraditi 'dresove po mjeri' - potpuno novi proizvod, dok će od sljedeće sezone tj. druge ugovorne godine, Hajduk imati mogućnost narudžbe i drugih artikala iz sportske opreme prema zadanim vizualima kluba' pojasnili su iz Hajduka.