INTERES IZ FRANCUSKE

Hajduk prodajom Vukušića prepolovljuje kredit?

03.06.2012 u 23:08

Bionic
Reading

Hajduk bi rado plasirao Antu Vukušića na europsko tržište i za njega traži minimalno pet milijuna eura kako bi sanirao rupe u poslovanju

Najvredniji eksponat u Hajdukovoj svlačionici svakako je Ante Vukušić, no teško da će Hajduk dobiti željenih pet milijuna eura. Nezavidno financijsko stanje nagnalo je čelnike Hajduka da cijelu momčad stavi u izlog i čeka ponude.

Pozitivna naznaka dolazi iz francuskih medija, koji tvrde kako su dva slavna Olimpiquea, iz Lyona i Marseillea, bacili udicu prema Poljudu i žele dovesti mladog reprezentativca u svoje redove.

Kako to obično biva, kad je igrač u izlogu, onda je i cijena manja, ali može i porasti u licitaciji više interesenata. Navodno je u pitanju četiri milijuna eura koji bi sanirali polovinu Hajdukovog duga od šezdesetak milijuna kuna.

Dani pred nama će pokazati koliko je ponuda ozbiljna i što će Hajduk odlučiti, no valja podsjetiti da je Lyon već prošloga imao na meti Vukušića. I tada ponuda nije zadovoljila čelnike bijelih koji su tražili sedam milijuna eura.