NEOVISNA PROCJENA

GTA V samo u prvoj godini u 18 milijuna primjeraka?!

31.05.2013 u 13:19

Bionic
Reading

The Cowen Group kompanija predviđa da će se nadolazeći Grad Theft Auto samo u prvoj godini prodati u nevjerojatnih 18 milijuna primjeraka

Grand Theft Auto IV dosad je prodan u 25 milijuna pimjeraka a na tržištu se pojavio 2008. godine - prvo na PlayStationu 3 i Xboxu 360 a kasnije i na PC platformi. S obzirom da danas neku od spomenutih konzola ima čak tri puta više ljudi, The Cowen Group kompanija predviđa da će se GTA V prodati u čak 18 milijuna primjeraka i to u samo prvih 12 mjeseci prodaje.

 

Danas je pak na 'Technology, Media and Telecom' konferenciji izvršni direktor Take Two-a Strauss Zelnick izjavio da pretprodaja nadolazeće grand Theft Auto igre ide 'vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo dobro'. S obzirom da slavu GTA franšize uopće nećemo biti iznenađeni ako igra dostigne predviđene brojke.

 

Podsjećamo, GTA V zasad je najavljen za PS3 i Xbox 360 platforme a najvjerojatnije se radi i na verziji za PC. Također, vrlo vjerojatno će se igra sljedeće godine pojaviti i na konzolama sljedeće generacije – PlayStationu 4 i Xbox One-u.