DAN GRADA

Gradonačelnik Imotskog tvrdi da Škori nisu otkazali nastup jer ga nisu ni dogovorili

08.08.2019 u 16:54

Bionic
Reading

Gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić (HDZ) demantirao je da je Grad Imotski otkazao koncert Miroslava Škore, navodno, zbog njegove predsjedničke kandidature

Budalić tvrdi kako do dogovora nije došlo jer se pjevačev tim nije dovoljno rano najavio, a s grupom Vatra su već ranije dogovorili nastup, piše Večernji list.

'Budući da se pojavljuju nedoumice pa i dezinformacije oko koncerta za Dan Grada iznosim ovdje ključne činjenice. Prije nekoliko dana su me kontaktirali neki sugrađani s informacijom da bi Miroslav Škoro besplatno nastupio za Dan grada u Imotskom. Grad Imotski, međutim odavno ima dogovoren nastup s grupom Vatra koji je postignut po unaprijed definiranoj standardnoj proceduri. Grad je otvoren za svaku vrstu suradnje, pogotovo s umjetnicima kao što je Miroslav Škoro, međutim sve treba dogovoriti unaprijed i prema utvrđenoj proceduri.

U javnom prostoru su počele kružiti dezinformacije o nekakvoj zabrani što nije točno. Jedini kontakt Grada s Miroslavom Škorom je bio prošle godine kad je nastupio povodom dolaska Vatrenih u Imotski. Miroslav Škoro je u naš i svoj grad dobrodošao ali od njegovog tima očekujemo da takve stvari najavi unaprijed i na vrijeme te da poštuju proceduru.

Na kraju, kako će tko kombinirati svoje umjetničke gaže i političke ambicije, stvar je svačije osobne savjesti. Grad Imotski se u to nije i neće se miješati', priopćio je gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro održao koncert na otoku Krku Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL