SVADBA ISPRED KLUBA?

Franko Andrijašević će ipak biti kažnjen

25.09.2012 u 08:40

Bionic
Reading

Premda se činilo kako je u cijeloj priči o vjenčanju Franka Andrijaševića na dan derbija između Dinama i Hajduka na Maksimiru kriv klub, čini se kako je ipak zabrljao igrač, koji će na koncu biti kažnjen

U cijeloj priči oko vjenčanja Hajdukova igrača Franka Andrijaševića sporno je kada je vjenčanje zakazani i je li igrač na vrijeme izvijestio klub o datumu ili ne. Prema prvim informacijama činilo se kako je Andrijašević postupio ispravno, no ako je vjerovati priopćenju Hajduka, koje prenosimo u cijelosti, čini se kako je Andrijašević ipak zabrljao i bit će kažnjen.

'Svakom Hajdukovom igraču ugovorom su definirana prava i obveze, a Klub ne tolerira njegovo kršenje te se isto kažnjava. Mjere kažnjavanja za nepoštivanje klupskih obveza definirane su Stegovnim pravilnikom kluba, te će isti biti primijenjen prema igraču Franku Andrijaševiću.

U trenutku spoznaje informacije da je igrač Franko Andrijašević najavio svoje vjenčanje za subotu 29. rujna, premda dovedeni praktički pred gotov čin, odgovorne osobe HNK Hajduk odmah su poduzele radnje kako bi se otklonile moguće posljedice neodgovornog ponašanja igrača, no uvjeta za promjenu istih više nije bilo. Bilo koji radikalniji potez eventualno poduzet u tom trenutku ne bi bio u skladu sa svečanim činom kojem će Franko, njegova obitelj i prijatelji, svjedočiti u predstojeću subotu'.