IBLEROV PRESELIO NA FEJS

Evo što je Kolarić poručila Račanu

23.09.2013 u 20:00

Bionic
Reading

Na tekst Ivana Račana o dubokim podjelama u SDP-u, uzvratila je Aleksandra Kolarić, bivša članica stranke koja je izbačena nakon što je kritizirala Zorana Milanovića. Kolarić kaže da podržava Račana u samo jednom zahtjevu, no da je njegov tekst krcat netočnim tezama i na njima krivo izvedenim zaključcima.

Ivan Račan progovorio je danas na Facebooku o problemima u zagrebačkoj organizaciji SDP-a, priznao je da postoje duboke podjele u stranci i prozvao Davora Bernardića, Gordana Marasa i Miranda Mrsića zbog netransparentnog financiranja svojih kampanja. Za kaos u zagrebačkoj podružnici odgovornim smatra nacionalni SDP.

Nije trebalo dugo čekati na reakciju Aleksander Kolarić, koja se preko iste društvene mreže osvrnula na Račanov tekst.

Jedini dobar zahtjev u tekstu je da svi kandidati odmah stave članstvu na uvid, pa i javnosti, do sada utrošena sredstva u kampanji. U tome podržavam Ivana Račana. Ni u jednoj drugoj rečenici koju je napisao u ovome tekstu ga ne podržavam.

Tko se boji demokratskih izbora u zagrebačkom SDPu? Kome je u cilju raspuštanje zagrebačke organizacije? Tko onemogućava svim članovima da ostvare svoje pravo i izaberu predsjednika zagrebačkog SDP-a?

Tekst je krcat netočnim tezama i pretpostavkama i na njima krivo izvedenim zaključcima. Ako se njegovi zahtjevi uzmu za ozbiljno to će onemogućiti članove zagrebačkog SDP-a da prema Statutu izaberu svoje vodstvo', objavila je Aleksandra Kolarić na svom profilu.