POSAO ISPRED SVEGA

EA nastavlja suradnju s Tigerom Woodsom

12.01.2010 u 10:58

Bionic
Reading

Dok brojni sponzori raskidaju ugovore s Tigerom Woodsom, Electronic Arts će nastaviti suradnju glede izrade videoigara s njegovim potpisom

Proteklih par tjedana Tiger Woods je gotovo svakodnevno punio stranice medija. Ljubavnice su se pojavljivale kao na pokretnoj traci, morao je na plastičnu operaciju nakon što ga je supruga gotovo ubila palicom, slijedi bolna rastava, a brojni sponzori raskidaju ugovore zbog moralnih dilema. Electronic Arts je također jedan od Tigerovih poslovnih suradnika budući da već 13 godina rade na golferskom serijalu Tiger Woods PGA TOUR i, premda su bili na rubu da se poput drugih odreknu ovog golfera, nastavit će suradnju.

Štoviše, osim klasičnih igara iz serijala, uskoro planiraju objavljivanje Tiger Woods PGA TOUR Online, mrežne inačice koja se već par mjeseci intenzivno testira. Prema riječima Electronic Artsovog predstavnika, bez obzira na njegov privatni život, nema razloga za prekid poslovanja jer se njihovo partnerstvo zasniva na golfu, a Tiger Woods još uvijek slovi kao najveći golfer svih vremena.