UŽAS KOD HVARA

Dvojica ju silovala na turističkom brodu

19.07.2013 u 12:43

Bionic
Reading

Za kazneno djelo spolnog odnošaja bez pristanka splitska je policija prijavila dvojicu hrvatskih državljanina sa šireg omiškog područja.

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrdili su informaciju za Večernji list ne iznoseći detalje kako ne bi ugrozili tajnost postupka i otkrili identitet žrtve. Neslužbeno se doznaje da je silovana 29-godišnja žena sa šireg zagrebačkog područja u noći sa srijede na četvrtak u brodu u akvatoriju Hvara.

Slobodna Dalmacija je objavila kako se djevojka godinu i pol dana zabavljala sa zaposlenikom koji radi na jednom turističkom brodu. No, njihova veza završila je teškom svađom pa se djevojka iskrcala s tog broda. Kako je brod na kojem rade dvojica osumnjičenih mladića bio privezan pored broda na kojemu radi njezin bivši momak, djevojka je prešla na drugi brod u namjeri da se s njima vrati u Split.

Navodno je s osumnjičenicima, muškarcima srednjih godina koji su zaposlenici na tom brodu, sjedila i pila, kada ju je jedan od njih odveo u potpalublje i silovao. Nakon njega, na spolni odnos prisilio ju je i drugi, a onda je pobjegla.

Otišla je na hitnu medicinsku pomoć u Hvaru. Liječnik je obavijestio policiju.