IZ MINISTARSTVA MORA I PROMETA

Dražen Breglec novi član Uprave CityEX-a

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.07.2014 11:27
  • Objavljeno 15.09.2010 u 12:48
Dražen Breglec

Dražen Breglec

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Dragan Matić

Dražen Breglec imenovan je novim članom Uprave CityEX-a, vodeće kurirske tvrtke na hrvatskom tržištu. Kao član Uprave Breglec će biti odgovoran za razvoj poslovanja CityEX-a što uključuje razvoj novih usluga, razvoj poslovanja na drugim tržištima u regiji te razvoj novih poslova srodnih osnovnoj djelatnosti

Prije dolaska u CityEX, Dražen Breglec je više od šest godina, od ožujka 2004. do svibnja 2010., proveo u državnoj administraciji obnašajući dužnost državnog tajnika u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture. U Ministarstvo je došao s pozicije gradonačelnika Murskog Središća što je bio u dva mandata u razdoblju od 1997. do 2003. Dolaskom u CityEX ponovno se vraća gospodarskom sektoru gdje je i započeo svoju profesionalnu karijeru radeći najprije u slovenskoj Nafti-Lendava, a potom u MTČ-u Čakovec.

'Kao državni tajnik nadležan za područje prometa kreirao je, realizirao i nadzirao ključne procese na području cestovnog, zračnog, željezničkog i intermodalnog prometa te pošte i elektroničke komunikacije. Među projektima kojima je kao državni tajnik dao značajan doprinos su, uz ostalo, proces liberalizacije telekomunikacijskog tržišta, ustroj regulatora za poštu i elektroničke komunikacije te restrukturiranje i priprema za liberalizaciju poštanskog sektora', stoji u priopćenju CityEX-a.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi