'korona party'

Đoković i zaraženi tenisači bili na tulumu u zadarskom restoranu, pogledajte gdje su se još veselili

22.06.2020 u 13:00

Bionic
Reading

Tenisači koji su sudjelovali na Adria touru u Zadru prije nekoliko dana proveselili su se u zadarskom restoranu Niko. Vlasnik se time pohvalio na Facebooku, a u međuvremenu je otkriveno kako je nekoliko sudionika turnira pozitivno na koronavirus. Epidemiolozi će posjetiti i ovaj ugostiteljski objekt kao i ostale u kojima su boravili sudionici

'Sva mjesta gdje su boravili sportaši napravit će se protuepidemijska dezinfekcija i ovisno o stupnju kontakta i te će osobe u samoizolaciju', poručio je u ponedjeljak zadarski Stožer civilne zaštite. Epidemiolozi će sigurno posjetiti i zadarski restoran Niko gdje su se tenisku asevi proveselili 18. lipnja.

'Raspjevani teniski velikani! :) Sinoć smo sa velikim zadovoljstvom ugostili najbolje svjetske tenisače, koji su uz najljepše pjesme klape Niko i grupe Forum uživali u ambijentu i delicijama našeg restorana. Ekipa Adria Tour-a je bila izuzetno dobro raspoložena, a uz organizatora cijelog turnira u Zadru, velikog Novaka Đokovića, naši gosti bili su i Dominik Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Čilić sa svojim suprugama. Štimungu su posebno pridonijeli Borna Ćorić i Goran Ivanišević, koji su se pridružili na pozornici Eriku i ostatku klape Niko, zabavljajući prisutne svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima. 🙂 Dečki, želimo Vam svu sreću u nadolazećim mečevima! ❤️', stoji na Facebook stranici ovog restorana koja je kasnije izbrisana.

Zadar: Vlasnik restorana gdje su boravili tenisači pozitivni na COVID-19 nalazi se u samoizolaciji Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Poznati zadarski ugostitelj Erik Pavin zatvorio je svoj restoran i hotel Niko, nakon što se otkrilo da su na koronavirus pozitivni tenisači koji su u četvrtak tamo feštali, javlja portal 057info.

- Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo vidjeti dalje što ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvorit ću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, djecu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, no nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo cijeli grad, odnosno Hrvatska - od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima, rekao nam je Pavin dodajući kako je ionako planirao odmor.

Tenisači su se zabavljali i na koncertu Zlatana Stipišića Gibonnija.

Prije dolaska u Zadar, teniske zvijezde uživale su u noćnom životu Beograda.

Naime, dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ-u testirani na covid-19, nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov također pozitivan.

  • +3
Pijanistica Lola Astanova nastupala na otvorenju Adria Toura Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Rezultati su pokazali da su trojica, od kojih je jedan hrvatski tenisač Borna Ćorić, pozitivni na koronavirus, objavili su danas organizatori Adria Toura.

Uz Ćorića, koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.