ZAGREB, 17. I 18. OŽUJKA

Dođi na Career Days i osvoji poklon

  • Autor: AIESEC
  • Zadnja izmjena 16.03.2009 16:57
  • Objavljeno 16.03.2009 u 16:57
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Najveća svjetska studentska organizacija AIESEC već 16. godinu zaredom organizira projekt Career Days s ciljem dovođenja zainteresiranih studenata u izravni kontakt sa željenim poslodavcem

Career Days je projekt koji povezuje poslovni i studentski svijet, a njegova specifičnost je to da ga organiziraju studenti za studente. Projektom se studentima osim izravnog kontakta s predstavnicima poduzeća omogućava i ostavljanje životopisa, a kasnije i potencijalno zaposlenje ili obavljanje stručne prakse u poduzećima sudionicima projekta, ponajboljim hrvatskim poduzećima.

Career Days će se održati 17. i 18. ožujka u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Tijekom dvodnevnog trajanja poduzeća će na štandovima na fakultetu, preko tiskanih brošura i prezentacija imati priliku predstaviti sebe, svoje poslovanje i svoje buduće ciljeve, kao i upoznati studente s vještinama i znanjima potrebnima za uspješan rad u njihovom poduzeću.

Aretis, Ernst&Young, Erste & Steiermarkische Bank, Erste Club Card , Henkel, Infoarena, Kadus, Lidl, PricewaterhouseCoopers, P&G, Nova Varšavska samo su neka od poduzeća koja su potvrdila sudjelovanje na projektu.

Neke od tvrtki sudionica predstavit će se studentima direktno kroz prezentaciju! Objasnit će svoje poslovanje, viziju, organizacijsku kulturu, uvjete poslovanja i način funkcioniranja jedne svakodnevice u poduzeću. Dolaskom na te prezentacije uključuješ se u nagradnu igru u kojoj možeš osvojiti mobitel, USB-ove, pretplate na poslovne časopise, plesne tečajeve, besplatnu teretanu i sqush, ali i putovanje u Tursku!

Princip nagradne igre je jednostavan. Osim što ćeš iz prve ruke saznati korisne informacije o nekima od ponajboljih hrvatskih poduzeća, tvoj dolazak ćemo zabilježiti i ulaziš u nagradni bubanj. Ali to nije sve! Na što veći broj prezentacija dođeš, to imaš veću vjerojatnost za nagradu jer toliki broj puta tvoje ime ide u bubanj.

Sve dodatne informacije saznaj na webu www.aieseczagreb.hr.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi