BORBENI KARAMARKOV GOVOR

'Dobit ćemo drugi rat za Hrvatsku!'

13.12.2013 u 16:14

  • +12

Svehrvatski gospodarski forum-HDZ-a

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Bionic
Reading

HDZ-ov Svehrvatski gospodarski forum održan danas u zagrebačkom Westinu ratničkim govorom zatvorio je predsjednik stranke Tomislav Karamarko. Poručio je vladajućoj koaliciji da neće dugo biti na čelu Hrvatske

'Obećavali su nam čuda u šest mjeseci, investicijski tsunami. A zemlja izgleda kao da ju je pogodio meteorit. Njihovi preteče su nas nazivali strankom opasnih namjera kad smo 90-ih osnivali hrvatsku državu. Ona emocija i ljubav koja je postojala samo u HDZ-u 90-ih pokrenula je sve druge procese. Stvaranje države, vojske. Ta energija i dalje u nama postoji. Osjećam je u srcu i želucu', rekao je Karamarko.

Poručio je vladajućima da neće dopustiti da Hrvatska poklekne zbog 15.000 poginulih branitelja.

'S ovakvim potencijalima morem, poljima i ljudima Hrvatska mora uspjeti. To se ne ostvaruje zbog ostataka komunističkog i socijalističkog sustava koji oni ponovo uvode. Pričali su da nemamo gospodarski program i da pričamo samo o prošlosti, a oni su ti koji nas u prošlost uvode aferama oko ćirilice, braka', naglasio je Karamarko.

Završio je riječima kako će HDZ sigurno dobiti drugi rat za Hrvatsku koja će biti zemlja dostojna življenja na što je čitava Kristalna dvorana frenetično zapljeskala.