ALKOHOL UČINIO SVOJE

Djevojka u Zadru teško ozlijeđena u padu s bedema

01.02.2013 u 10:58

Bionic
Reading

Dvadesetogodišnja djevojka iz Zadra teško je ozlijeđena pri padu s bedema, javlja zadarska policija koju je o događaju jutros oko šest sati izvijestilo osoblje Opće bolnice Zadar

Kako saznajemo, oko četiri sata ujutro djevojka je u društvu mladića šetala Murajem u blizini kluba Garden. U jednom se trenutku popela na zidić i počela koračati po njemu. Kako je bila pod utjecajem alkohola, izgubila je ravnotežu i pala niz bedeme. Zadobila je teške tjelesne ozljede i nalazi se na liječenju u Općoj bolnici Zadar.

U posljednjih godinu dana ovo je treći slučaj pada mladih ljudi sa zadarskih bedema. Nekoliko dana prije Božića s bedema u Parku kraljice Jelene pao je 16-godišnjak koji se na zidu parka uz alkoholno piće zabavljao s petoricom prijatelja iz đačkog doma u dobi od 14 do 17 godina.

Svi su bili pod utjecajem alkohola. Krajem lipnja 2012. godine na parkiralište u Ulici Krešimira Ćosića sa zidina istog parka pala je 25-godišnja državljanka Velike Britanije. I ona je tom prilikom teško ozlijeđena, a policiji je priznala da je pila i da je po završetku noćne zabave poželjela ostati sama i prošetati perivojem.