NAGRADNA IGRA

Dixon na najiščekivanijem plesnjaku u studenom

28.10.2014 u 10:48

Bionic
Reading

Zamislite nedjeljni popodnevni plesnjak u genijalnom kinu Mosor u Zagrebu dok vam live pušta veliki Dixon! STEREOTIP se pobrinuo, ne samo za najiščekivaniji žur u studenom, nego i za dvije besplatne ulaznice za čitatelje ModaKomode.


Druge nedjelje u studenom ostvarit će se davna želja mnogih ljubitelja elektronske glazbe da isključivo kasnovečernju do ranojutarnju plesnu rabotu prebace u manje uobičajene kasnopopodnevne sate jednog od najmirnijih dana u tjednu. Želju ostvaruje te istodobno pridonosi kvalitativnoj i kvantitativnoj progresiji glazbenih večeri u Zagrebu STEREOTIP – novo događanje čije će se debitantsko izdanje održati u nedjelju 9. studenog u Kinu Mosor s početkom u 17.00 i trajanjem do 02.00 sata.

STEREOTIP nastaje kao svojevrsni nastavak Stereo Studija, kolektiva i organizatora glazbenih večeri koje su obilježile 2000-te godine, a koji nikada nije dostojno poslan u bespuća hrvatske plesne povijesti. Prvi STEREOTIP prilika je da se to konačno ispravi i to na najbolji mogući način – slaveći novu zabavu pomalo samoironičnog naziva. Pored osnivača glazbenog labela Innervision i Berlinera s privremenom zagrebačkom adresom – Dixona, sve moguće izvedenice techno, house, tech-house, acid house, deep house, chicago house i ostalih uzbudljivih, repetitivnih a opet melodioznih plesnih pravaca predstavit će aktivni i uzbudljivi domaći producenti i DJ-i: Petar Dundov, Felver, Omar, Homeboy i Mimi.

Ulaznice za prvi STEREOTIP mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Early bird su rasprodane, dostupne su ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80.00 kuna. Ulaznica će se na ulazu Kina Mosor na sam dan događaja moći kupiti za 99.00 kuna. Update o event-u pratite na linku

Ekipa STEREOTIPA pored debitantskog plesa u Kinu Mosor najavljuje i buduća redovna mjesečna ili dvomjesečna događanja na zanimljivim lokacijama u Zagrebu, no naglašava da im državna granica neće biti prepreka.

STEREOTIP i ModaKomoda vas daruju s dvije ulaznice. Objavu potražite na facebook stranici ModaKomoda.