STOTI ROĐENDAN

Dinamu pobjeda, Opatiji gol za veliko slavlje

06.10.2011 u 17:59

Bionic
Reading

Nogometni prvak Dinamo uveličao je u Opatiji 100. rođendan istoimenog domaćina. Jurčićev sastav slavio je rezultatom 3:1 (2:0), a domaćin je osim pogotka imao još izglednih situacija pred Lončarićevim golom

Kao i često dosad u utakmicama ovoga ranga, u prvi plan je upao plavi devet Andrej Kramarić. Zaboravljeni napadač postigao je dva gola i osigurao pobjedu plavima, a među strijelce se upisao i Ivan Krstanović.

Nakon 15 minuta bilo je 2:0, a obje asistencije upisao je današnji kapetan Dinama Ivan Tomečak. Početkom nastavka Morales je dodao Kramariću za treći gol i uslijedila je serija Jurčićevih izmjena.

Opatijci su već ranije ozbiljnije prijetili Lončariću, a u 74. minuti Vlatković s 20 metara lijepim udarcem izaziva slavlje trećeligaša na terenu i tribinama. Zaslužili su gol i dugo će ga pamtiti.

Jurčić je u nastavku koristio i usluge trojice igrača iz juniorskog pogona. Zadnjih 20 minuta dobili su Marotti, Karamatić i Špehar, koji je i zabio, ali iz zaleđa.

Dinamo: Lončarić, Cufre, Tonel, Barbarić, Puljić, Pokrivač, Palić, Morales, Tomečak, Krstanović, Kramarić (još su igrali: Marotti, Karamatić, Sammir, Calello, Sylvestr, Špehar)