TKO ĆE SAD ODABIRATI

Đelo u mirovini, ali na HTV-u bi ga rado zadržali

12.10.2015 u 20:31

Bionic
Reading

Đelo Hadžiselimović, šef odabira programskih sadržaja HRT-a, počeo je brojati prve umirovljeničke dane, ali unatoč tome nije isključeno da ćemo njegov odabir novijeg datuma ili sugestiju što da se odabere moći gledati na HTV-u i nakon odlaska u mirovinu

Naime, neslužbeno se može doznati da javni RTV servis ne planira tek tako pustiti čovjeka koji je svojim odabirom, prije svega dokumentarnih filmova, odgojio generacije gledatelja, zbog čega su i splitski ST!llnesi album nazvali 'Sve što znam o životu je... odabrao Đelo Hadžiselimović'.

Na Prisavlju Hadžiselimovića planiraju zadržati kao suradnik i savjetnika, a hoće li se to dogoditi, tek će se vidjeti.

'U mirovini sam, danas je prvi dan. Evo došao sam na Prisavlje počastiti prijatelje, ali i razdužiti službeni mobitel. O tome što će biti i hoće li biti, znat će se za petnaestak dana. Ne bi bilo fer i korektno s moje strane da komentiram medijske napise i spekulacije', kazao je za tportal Hadžiselimović.

Tko će ga zamijeniti na atraktivnoj poziciji, na Prisavlju još ne znaju iako bi logično bilo da to bude netko od njegovih najbližih suradnika koji su u tom poslu dugo vremena, poput Ranke Horvat koja mu je bila desna ruka.