VOZAČ NISSANA

'Čolak laže, vikao je da će ga ubiti tata!'

Marin Čolak

Marin Čolak

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Nakon što ga je, sada vjerojatno bivši, prijatelj Marin Čolak javno prozvao kao odgovornog za pogibiju Ivane Obad na autocesti A6, Dalibor Opačak tvrdi da nije kriv te da se nisu utrkivali

'Bog mi je svjedok da nisam ništa kriv. Ja mirno spavam. A to što sad Čolak priča, da je Ivana poginula zbog mene, vjerojatno čini pod utjecajem svog oca. Neki su mi ljudi kazali da će tako biti, da će sve pokušati svaliti na mene. Da je svjestan, ne bi tako govorio. Ipak, ne krivim ga. Tko sam ja da mu sudim?', kazao je 33-godišnji Dalibor Opačak novinarima Večernjeg lista.

Opačak priča da su se tog 5. studenog on i njegov suvozač Damir Nakić s Čolakom našli na crpki iza Lučkog oko 11.30 sati, gdje je i upoznao Ivanu. Kad su kod Bosiljeva došli u zavoj, Čolak je iz lijevog traka uletio ispred njega te je udario u njegov prednji lijevi dio svojom stražnjom desnom stranom. Kaže da ne zna je li mu bio u mrtvom kutu.

Iz Nissana su poslije sudara izletjeli on i njegov suvozač Damir Nakić. Čolakov Ferrari bio je u plamenu kad je netko poviknuo da se malo dalje nešto miče:

'Bio je to Čolak. Okrenuli smo ga na bok, krv mu je išla iz usta. Poslije petnaestak sekunda uspio je reći: 'Što se to dogodilo, što sam napravio? Ubit će me tata. Je li netko bio sa mnom u autu?'', prepričava Opačak.

Poslije nesreće njegov je automobil zaplijenila policija. Četiri dana potom uhitili su ga, no poslije 24 sata i pustili. Dalibor Opačak kaže da je posjetio Čolaka u karlovačkoj bolnici dva dana poslije nesreće.

'Ne znam je li znao da je Ivana mrtva. Pružio mi je ruku i gotovo zaplakao. Pitao sam ga kako je, htio ga vidjeti. Mislio sam da će mu to nešto značiti, a on sad kaže da ga uopće nisam posjetio u bolnici...', kazao je Opačak. Vjeruje da će svjedok Nakić ispričati kako se dogodila nesreća u kojoj je stradala 20-godišnja Ivana.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi