DEMANTIRAO LALJKA

Ćiro: Ma kakvo puštanje, pa Dinamo je smijenio trenera

14.01.2013 u 14:25

Bionic
Reading

Iako su mu posljednji dani bili dosta turbulentni, hoće li voditi Zagreb, hoće li u mirovinu ili negdje u inozemstvo, na vijest kako je Dinamo pustio Zagrebu, Ćiro Blažević nije se uopće uzrujao

Iako se Miroslav Ćiro Blažević često puta znao izvikati na bilo kakve (lažne) optužbe, primjedba IvanaLaljka, strica Interovog direktora Branka Laljka, da je njegov Zagreb uz intervenciju gradonačelnika Milana Bandića pobijedio Dinamo (1:0), nije ga uzbudila.

'Kao prvo, ja ne vjerujem da je gospodin Laljak to rekao. Mislim da je prepametan da bi se upuštao u takve optužbe jer zna da za njih mora odgovarati. Osim toga, predugo se poznajemo i on zna kakve su moje mogućnosti'.

Dakle, pobijediti Dinamo isključivo na zelenom travnjaku?

'Uopće mi je glupo govoriti o bilo kojoj drugoj soluciji. O puštanju nije bilo ni govora, a to dokazuje i da je Dinamo nakon tog poraza smijenio trenera Čačića. valjda se po tome vidjelo koliko mu je značio taj poraz. Dakle, sve je bilo čisto', s velikom dozom sigurnosti poručio je Ćiro. A za čudo, ovog puta nije ni ton podignuo.

Tko zna, možda ga je umirila ova snježna idila, pod kojom putuje sa svojim 'zagrebašima' na pripreme u Daruvarske toplice.