ZNA KAKO MU JE

Chelsea Clinton ustala u obranu Barrona Trumpa

23.01.2017 u 13:18

Bionic
Reading

Chelsea Clinton, kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i predsjedničke kandidatkinje Demokratske stranke, bivše šefice diplomacije Hillary Clinton, ustala je u obranu 10-godišnjeg Barrona Trumpa, najmlađeg sina predsjednika Donalda Trumpa, koji je izložen kritikama i sprdnji na društvenim mrežama

Chelsea Clinton, kći jedinica utjecajnog bračnog para koja je formativne godine provela u Bijeloj kući, poručila je preko Facebooka da najmlađi Trump, poput svakog drugog djeteta, zaslužuje šansu - da bude dijete.

Svoju je poruku, međutim, začinila i političkom notom.

'Zalaganje za svako dijete ujedno znači i protivljenje politikama američkog predsjednika koje štete djeci', navela je Chelsea Clinton.

Barron Trump, sin jedinac Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije, bit će prvi dječak u Bijeloj kući nakon Johna F. Kennedyja juniora 60-ih godina prošlog stoljeća.

Trumpov najmlađi sin našao se na udaru kritičara zbog izraza lica i držanja tijela koji su odavali posvemašnju nezainteresiranost i dosadu za vrijeme predsjedničke inauguracije, kao i u nekoliko navrata tijekom izborne kampanje.

Simpatije javnosti zadobio je igrajući se s nećakom Theodoreom Kushnerom, sinom svoje polusestre Ivanke Trump, dok je njegov otac potpisivao prve predsjedničke naloge.