NAPETO U ZRAKU

Četvero Pakistanaca priredilo dramu na letu Beograd - London

21.03.2017 u 13:02

Bionic
Reading

Četvero putnika kompanije Air Serbia, koji je jučer iz Beograda poletio za London, privedeno je nakon slijetanja na londonski aerodrom Heathrow zbog uznemiravanja putnika i potencijalnog ugrožavanja sigurnosti

Kako javlja agencija Beta, tijekom leta tri mlađa muškarca i jedna žena, inače britanski državljani pakistanskog porijekla, zapalili su cigarete unatoč upozorenja putnika. Situacija tijekom dvosatnog leta bila je napeta, izbila je svađa među putnicima, a kasnije privedena putnica optuživala je putnike za rasizam.

Tijekom leta, pakistanska četvorka neprestano je ustajala sa svojih sjedišta i premještala se, da bi potom, ne obazirući se na upozorenja, mirno zapalila cigarete. Jedna od stjuardesa otela je kutiju cigareta i upaljač jednom od privedenih te ih je upozorila kako će avion prinudno sletjeti.

Kada je avion konačno sletio na Heathrow, svi putnici su zamoljeni da ostanu sjediti na svojim sjedištima, nakon čega je ušla policija i uhitila četvero putnika. Od ostalih putnika su uzete izjave, a četvorki prijete kaznene prijave zbog uznemiravanja putnika i ugrožavanja sigurnosti tijekom leta.