BIVŠI ĐINĐIĆEV SURADNIK

Čedomir Jovanović opet u incidentu: Bacio stolac na izlog kafića, on tvrdi da su ga napale 'Hijene'

03.06.2021 u 08:03

Bionic
Reading

Vođu Liberalno demokratske stranke u Beogradu Čedomira Jovanovića policija je odvela nakon što je u srijedu navečer napravio incident u jednom lokalu na Novom Beogradu, javlja Tanjug pozivajući se na beogradske medije.

Mediji javljaju da se Jovanović verbalno sukobio sa zaposlenicima lokala a potom lokal gađao kamenom, te dodaju da je taj nekadašnji suradnik premijera Srbije Zorana Đinđića, u posljednje vrijeme više puta upao u slične nevolje.

U izjavi za TV Prva, koju prenosi Nova.rs, Jovanović je ustvrdio da su ga u sredu uveče napali pripadnici Zvezdine navijačke skupine Hijene, a da je on bacio stolac u staklo u svojevrsnoj samoobrani.

'Sve je snimljeno, neka se gleda. Baš me briga što pišu tabloidi, neka slave te huligane, ali se neću sklanjati sa puta. Ovdje živim. Ovo nije prvi napad… Redovno me čekaju kao i sinoć. Bacio sam stolac u staklo, jesam. Jer oni samo taj jezik razumiju, nijedan drugi', kaže Jovanović.

  • +9
Čedomir Jovanović Izvor: EPA / Autor: SASA STANKOVIC

Jovanović je nakon pada Slobodana Miloševića 2000. godine bio šef zastupničke skupine vladajuće koalicije Demokratska opozicija Srbije u Skupštini Srbije, a potom i potpredsjednika Vlade Srbije.

U travnju prošle godine, dan nakon što je objavio da je pušten iz bolnice u kojoj je boravio zbog teške upale pluća izazvane koronavirusom, mediji su objavili da je na ulici napao vlasnika klinike za fizikalnu terapiju teniskim reketom.