SRPSKI POLITIČAR

Bizarno: Tek što se izliječio od koronavirusa, Čeda Jovanović reketom pretukao vlasnika klinike

18.07.2020 u 19:53

Bionic
Reading

Srpski mediji donose nevjerojatnu priču o tome kako je Čedomir Jovanović, nekadašnja perjanica liberalne struje srpske politike, dan nakon što je objavio da je pušten iz bolnice u kojoj je boravio zbog teške upale pluća izazvane koronavirusom, na ulici napao vlasnika klinike za fizikalnu terapiju teniskim reketom

Napad se dogodio u subotu oko 17 sati ispred Klinike za fizikalnu terapiju 'Fizio centar', a napadnuta osoba, prema policijskom izvješću, vlasnik je te klinike s inicijalima Ž.I.

Kako je vlasnik klinike ispričao policiji, a prenose srpski mediji, Jovanović je izašao iz crnog džipa i zadao mu više udaraca po glavi i tijelu.

Motiv napada je nepoznat, a srpski portali špekuliraju da bi u pitanju mogli biti neraščišćeni računi oko vlasništva klinike čiji je Jovanović, navodno, bio suvlasnik.

  • +9
Čedomir Jovanović Izvor: EPA / Autor: SASA STANKOVIC

Jovanović je, kako podsjeća Mondo, dan ranije izašao iz bolnice gdje se danima borio s teškim simptomima upale pluća izazvane koronavirusom.

Tportalov portret Čede Jovanovića pročitajte u nastavku.

<<< Strmoglav pad Čede Jovanovića: Rušio je Miloševića na ulici, a danas ga na TV-u ponižava Ceca. Nakon izbornog debakla od Vučića žicao fotelju, a dobio – upalu pluća >>>