PROMJENE U HDZ-U

Brkić smijenio šefa Karamarkova ureda?

22.07.2014 u 13:32

Bionic
Reading

Marija Boban, predsjednica HDZ-ove Zajednice žena 'Katarina Zrinski' podnijela je ostavku na tu dužnost zbog, kako nam je rekla, obveza na splitskom Pravnom fakultetu

'Ne radi se ni o kakvoj smjeni, jednostavno zbog obveza na Pravnom fakultetu na kojem radim četrnaest godina podnijela sam ostavku na dužnost predsjednice na koju sam izabrana demokratskim putem pobijedivši protukandidatkinju tajnim glasovanjem sa stotinjak glasova više.

Da nema govora o problemima u HDZ-u, svjedoči i to da sam u Odboru za znanost i nacionalnu sigurnost. Naprosto imam previše obveza na fakultetu, a spremna sam pomoći i u pripremama za predstojeće predsjedničke i parlamentarne izbore', rekla je Boban.

Istovremeno, neslužbene informacije, koje je nedavno objavio Jutarnji list, govore da je s mjesta predstojnika kabineta šefa HDZ-a Tomislava Karamarka smijenjen Dominik Galić. Smjenu je, navodno, obavio glavni tajnik stranke Milijan Brkić s kojim Galić nikako nije uspijevao naći zajednički jezik.

Galić za razgovor nije bio raspoložen, a potvrdu ove informacije pokušali smo dobiti u samoj stranci, ali do zaključenja teksta nismo dobili odgovor.

Galić je na čelo ureda postavljen početkom prosinca prošle godine, a odmah po dolasku bivši plivački olimpijac i filmski producent učlanio se i u HDZ.