Blame Lu - dokaz da nakit mogu nositi i frajeri!

Blame Lu - dokaz da nakit mogu nositi i frajeri!

15.12.2013 u 19:03

Bionic
Reading

Osobno ne volim pretjerano ušminkane ili nakičene frajere no Blame Lu frajer je aman taman. Ima dozu drskosti, pokoju tetovažu i vrlo diskretan nakit. I što je najvažnije naše je gore list. Blame Lu nakit je za muškarce, a jedan primjerak iz nove kolekcije darujemo. Detalji u postu!


Lukrecija Tomušić, djevojka je koja stoji iza uspješnog branda Luce Lu o kojoj sam već pisala na ModiKomodi. Luce radi ženski, rukom rađeni i oslikani nakit (ogrlice, kragnice, prstenje i krune, a nedavno se odvažila na pokretanje novog branda Blame Lu - nakita za muškarce za koji je ovih dana snimljen i fantastičan mini editorial koji potpisuje riječka fotografkinja Doris Fatur



Baš poput svoje starije sestrice Luce Lu, Blame Lu nakit je čija je osnovna karakteristika ilustracija. Mahom su to crteži životinjskog svijeta ili geometrijskih predmeta na bijeloj pozadini kragnica, manžeta te pokojeg broša koji se nenametljivo uklapaju na klasične muške odjevne predmete; košulje, pulovere, sakoe ili kapute.



Ovom mini kolekcijom Luce opet pomalo izaziva tržište kojem opako nedostaje muškog nakita, te ističe kako je Blame Lu nakit orijentiran modernom casual mladiću kao i onima koji su kročili u poslovni svijet i pripadajući mu stil. Modeli koji nose nakit su riječki dečki Vid Barić, poznati hrvatski snowborder, Toni Jelenić, te Vedran Krišković.

fotografija: Doris Fatur
kostimografija: Matea Pasarić
hairstyle: Ivana Tićak
modeli: Vid Barić, Toni Jelenić i Vedran Krišković


Cijelu kolekciju nakita potražite na Blame Lu facebook stranici.

Luce Lu i ModaKomoda daruju vas jednim primjerakom po izboru iz najnovije kolekcije muškog nakita Blame Lu. Objavu za nagradnu igru potražite na facebook stranici ModeKomode. Sretno svima!!!