POKUŠAJ UBOJSTVA U TUGARAMA

Bivši Mister turizma razbio gosta kafića

28.12.2009 u 12:20

Bionic
Reading

Mario Bečić zvan Đoni (25) iz Srinjina, Mister turizma Dalmacije za 2005. godinu, opet je pokazao svoju naglu prirodu. No ovaj put je otišao predaleko te je zbog pokušaja ubojstva Ridvana Kaqikua zvanog Bebek (51) iz Tugara završio kod istražnog suca Županijskog suda u Splitu, koji mu je odredio pritvor

SPLIT - Na božićno jutro oko pet sati, gotovo je nasmrt pretukao Kaqikua u ugostiteljskom objektu Centar u Tugarama. Bečić je pijan tumarao lokalom. U jednom je trenutku šakom odvalio Bebeka, koji se kao pokošen srušio leđima na pod. Muškarac je udario glavom i iste sekunde izgubio svijest, piše Jutarnji list.

No nekadašnji mister nije se tek tako smirio.

Onesviještenog Ridvana Kaqikua zgrabio je za glavu rukama dok je bespomoćno ležao na podu te ga je još dvaput udario glavom o tlo. Svoj bijes, da stvar bude još gora, pokazao je i vikanjem: 'Ubit ću te, dosta mi te je.'

Snažan direkt u nos

U pomoć Kaqikuu priskočili su drugi gosti. Obuzdali su nasilnog Mistera turizma te su nesretnog muškarca strpali u auto. Na Hitan kirurški prijam oko šest sati dovezli su ga Vatroslav J. (34), Antonio F. (26) i Marijo K. (21).

Ridvan Kaqiku u brutalnom napadu zaradio je frakturu lubanje, nagnječenje mozga te izljev krvi u mozak.

Kako doznaje Jutarnji, Kaqiku je bio čest gost inače mirnog lokala Centar i nikada nije izazivao nered ni ulazio u bilo kakve sukobe. Nije poznato što je Bečića isprovociralo na ovako brutalan čin.

No Đoni je i u svibnju 2007. pokazao brzinu i snagu svog udarca. Na ulici u Žrnovnici Bečić je direktom onesposobio i 13 godina starijeg muškarca. Slomio je nos s pomakom.

Kako ne bi ispalo da je samo spreman na tučnjavu, u njegovu su dosjeu prijave za tešku krađu i krađu te demoliranje jednog automobila.

Mario Bečić rekao je nakon uspjeha na regionalnom izboru za mistera da su ga moda i manekenstvo uvijek zanimali. Hvalio se da je trenirao nogomet te da je kao takav oduvijek bilo okružen manekenkama i ljepoticama. Nakon toga put ga je odveo u krivom smjeru.