ISKAZ PRETUČENOG TAKSISTA

'Bišćan me nije prestao udarati ni kada sam pao na pod'

08.02.2010 u 22:36

Bionic
Reading

Taksist Dragutin Zrna, kojeg je prema njegovoj verziji događaja prije deset dana pretukao nogometaš Dinama Igor Bišćan, u ponedjeljak je dao iskaz na Prekršajnom sudu na zagrebačkim Oranicama

'Pi… vam materina, šta ste meni našli dizat auto u subotu popodne?! Idite u ku… i vi i onaj tko vam je rekao da mi dignete vozilo', govorio je tada zaposlenicima Zagrebparkinga, kako stoji u optužnom prijedlogu, Igor Bišćan.

'Pola je sata njegov Mini Cooper stajao na ugibalištu, a već kada su zaposlenici Zagrebparkinga stavili 'lisice', fotografirali automobil i čekali dopuštenje od policije da podignu automobil došao je mladić za kojeg nisam znao da je Bišćan i počeo ih psovati', ispričao je Zrna. Tvrdi da ga je pokušao smiriti i priznaje da je na njegove psovke i sam odgovorio, ali ni u jednom ga trenutku nije napao.

'Rukom sam mu pokazivao gdje su prazna parkirna mjesta i možda je on to shvatio kao napad, a onda mi je rekao, tko te je.., pi… ti materina, ja tu mogu radit što hoću, sad ću te zatuć. Zgrabio me za ramena i udario čelom u nos. Nastavio me udarati, a nije prestao ni kada sam pao na tlo', prepričao je Zrna.

Prema optužnom prijedlogu, taksist Dragutin Zrna na to je odgovorio da njemu smeta Bišćanov Mini Cooper parkiran na ugibalištu za taksije u Martićevoj ulici te mu zaprijetio, ako ga ne makne, da će mu izvaditi 'džigericu', uhvatio ga za vrat i odgurnuo.

Bišćan ga je potom udario glavom o glavu. Dvojica muškaraca su se potukla. Mladi nogometaš nije bio ozlijeđen, dok je taksist na sud došao ravno iz bolnice. Policajci su priveli obojicu.

Niti Bišćan niti Zrna ne smiju istupati u javnosti zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. U protivnom bi nastavak prekršajnog postupka mogli čekati u Remetincu, piše Večernji.hr.