NIJE PODIGAO DOBITAK

Biograđanin osvojio 9 milijuna kuna na Lotu

12.01.2009 u 15:32

Bionic
Reading

Fenomenalan početak nove godine za Biograđanina Marija Tolića, zaposlenog u zadarskom HT-u: on je u poslovnici Hrvatske lutrije na Trgu hrvatskih velikana 3 u Biogradu na moru uplatio dobitni listić koji mu je donio 9.034.327,75 kuna

BIOGRAD - Čim je u ponedjeljak ujutro saznao za rekordni dobitak, uputio se sa ženom Berislavom i dvoje djece na zimovanje. Njegov brat Robert kaže da Berislava sigurno više neće biti prodavačica u kiosku Slobodne Dalmacije na biogradskoj rivi, a vjerojatno će mu i brat razmisliti hoće li i dalje raditi u HT-u, piše Jutarnji list.

Mario Tolić uplatio je samo 29 kuna za rekordni dobitak na listiću 7/39 i prekrižio je ukupno samo osam brojeva. To mu je u prvi mah donijelo 4,034.327,75 kuna, ali je odigrao i slovo A, zaokružio je Super sedmicu i uvećao dobitak za još pet milijuna kuna.

'Igram na brojeve koje mi je prije deset godina otkrio dida, veliki šaljivdžija koji je tvrdio da se množenjem broja sedam dolazi do dobitka. I - najzad sam i dobio!', izjavio je za Večernji list novi hrvatski multimilijunaš, inače Gradski vijećnik Grada Biograda. Njegov djed umro je 2000., a njegova braća Robert i Marko tvrde, pak, da se oni uopće nisu iznenadili da je dobitnik baš njihov brat jer, kažu, i nedavno je dobio veliki iznos na kladionici, a i nerijetko je pobjeđivao i na tomboli.

'Mario je oduvijek bio sretne ruke i oduvijek je igrao igre na sreću. Kad je bio mali igrao je tombolu i baš on je uvijek bio dobitnik, a mi ne. Nedavno je dobio oko 40.000 kuna na kladionici, a ovo je zaista prava sreća'.

Mario je odigrao brojeve 3, 7, 9, 15, 16, 21, 29, 30, javila je RTL televizija. Iz HL-a su priopćili da mu je to mu je donijelo dobitak od 4.034.327,75 kn.

'Ali to nije sve jer on je odigrao i slovo A za Super sedmicu, kojim je uvećao svoj dobitak za dodatnih 5.000.000,00 kn. Ovaj potez zaslužuje sve čestitke sretnom i prvom dobitniku naše Super sedmice te ga pozivamo da se što prije javi kako bi svoj dobitak mogao i preuzeti', poručuju iz Lutrije.

Dodaju i da bi im igrač trebao pojasniti još neke pojedinosti koje bi mogle biti zanimljive.