'stresan život'

Bidenov pas Commander ugrizao još jednog agenta Tajne službe, ovo mu je 11. put

27.09.2023 u 10:36

Bionic
Reading

Commander, dvogodišnji njemački ovčar obitelji američkog predsjednika Joea Bidena, ugrizao je još jednog agenta Tajne službe, objavio je u srijedu BBC

Napad se dogodio u ponedjeljak navečer, a agent je dobio pomoć na licu mjesta, objavila je Tajna služba u priopćenju u utorak. To je 11. put da je pas ugrizao u Bijeloj kući ili u domu Bidenovih. Glasnogovornica Bijele kuće ranije je za napade okrivila stresne uvjete života u Bijeloj kući.

"Kao što sami znate, kompleks Bijele kuće može biti jedinstven i vrlo stresan. To je nešto za što sam sigurna da svi možete razumjeti", rekla je u srpnju.

  • +6
Bidenov pas Commander Izvor: EPA / Autor: YURI GRIPAS / POOL

"To je jedinstveno i stresno za sve nas. Možete misliti kako je to za ljubimce", dodala je. Commander je mlađi od dvojice njemačkih ovčara obitelji Biden. U srpnju, dužnosnici Bijele kuće rekli su da će pokušati s novim tehnikama treninga za Commandera. Zapisnici Tajne službe do kojih je došla konzervativna skupina putem zahtjeva na temelju Zakona o slobodi informiranja u srpnju otkrivaju detalje o deset drugih incidenata u koje je upleten Commander. Nijedna od ozljeda opisanih u 194 stranice e-pošte nije opisana kao ozbiljna. Drugi Bidenov pas, Major, također je bio uključen u više incidenata s agentima Tajne službe, dodaje BBC.